Rent och fint.

Nä, nu har jag städat i 4-5 timmar och har fortfarande en hel del kvar. Men det orkar jag inte ta itu med nu så det får bli imorgon! Jag har diskat, städat badrummet/duschen, tvättat kläder i omgångar, vikt allt tills armarna gått av och organiserat garderoben. Phuueeww! Förtjänar en liten paus nu :)

Längar tills killen kommer hem! Idag är det två år sen vi träffades för första gången. Tiden går så snabbt! Jag är så glad och tacksam över att vi fortfarande är tillsammans och faktiskt bor i SAMMA LAND... Tänka sig?!
Jag är lika kär nu som för två år sen :) 

Jag måste laga någon mat också men jag vet inte riktigt vad? Och nu vill jag inte stöka ner i köket när jag precis städat där, haha... Typiskt! Men det får bli något enkelt... Jag har korv i kylen så kanske gör lite pasta eller liknande.

Har ni några middagstips? 






Rudolf.

Igår spenderade vi halva dagen utomhus. Killen spelade softball och jag tittade på. Solen kikade fram lite lätt men jag satt där och frös. Efter de två matcherna så åkte laget och käkade lunch utomhus. Jag kände hur solen stekte på i mitt ansikte men... Inte visste jag att jag på kvällen skulle se ut som RUDOLF?!

Min näsa är röd och ful. Har smörjt in den med kokosolja lite då och då men fy fan så jag ser ut hahaha... Jag ser förjävlig ut rent ut sagt. Fråga bara killen, han blev rädd när han såg mig!

Syns inte så bra på bilden eftersom jag tog den med min cam, men ändå...




Som tur är så gör det inte ont alls men det är ju inte snyggt direkt!

Mamma.

Klockan är bara halv fem på eftermiddagen här i Vancouver men hemma i Sverige är det redan söndag, vilket betyder att det är Mors dag!

Det här är första året som jag inte är med och firar älskade mamma. Min fina mamma, min fina mamma som jag älskar mest av allt i hela världen. 

Jag vet att du läser min blogg, för du lämnar alltid en kommentar. Jag vill bara säga att jag är stolt över att ha dig som mamma. Det krävs en speciell kraft/person för att uppfostra 6 barn till att bli så underbara som vi faktiskt är, haha. Jag vet att du inte alltid har haft det så lätt men du har ändå alltid funnits där för oss och tillsammans har vi skapat minnen som jag och mina syskon aldrig kommer att glömma bort. 

Du är en vacker person, både på insidan och utsidan och du kan SÅ HIMLA MÅNGA SAKER! Om jag bara visste hälften av vad du vet så skulle jag vara glad! 

Tack för att du alltid har stöttat oss och tillsammans med pappa gett oss en så fin uppväxt. 

Vi älskar dig, glöm aldrig det!

Puss på dig mami ♥



Virgin.

Som sagt så hjälpte jag en fotograf vid ett event ikväll och jag kom precis hem...
Tiden gick fort men nu är man trött ändå, speciellt i fötterna eftersom att jag inte direkt valde de bästa skorna.

Det var riktigt kul ikväll! Det var jag och två tjejer till som assisterade fotografen Kent Kallberg. Eventet hölls på berömda Commodore Ballroom. Det var Virgin Airlines som lanserade sina flyg från Vancouver till OS i London.
Självklart så var berömde Sir Richard Branson där!! Det var lite konstigt att se honom i verkligheten men det var en upplevelse som man inte kommer att glömma i första taget. 
Lokalen var full av kändisar och de flesta var från Storbritannien. Artister uppträdde, folk minglade och fotograferna fotade som bara den.

Jag hade en rolig kväll och lärde mig en hel del. Jag gillade att det hela tiden hände saker och att man fick springa efter fotografen så att han skulle hinna med att ta sina foton. Jag kanske kan visa er några sen när de har lanserats.


Såhär ser Sir Richard Branson ut, för er som inte vet... Snodde bilden från google!


Score!

Häromdagen var jag på en jobbintervju hos en fotograf som behövde några assistenter. Lite kul fakta är att hans familj är svenskar från finland, haha. 
Han berättade att de fick flera hundra ansökningar på bara ett par timmar så jag visste inte riktigt om jag skulle få jobbet...

Men igår mailade han och frågade om jag kunde hjälpa till vid ett event ikväll! Det ska bli kul faktiskt :)

Ska snart iväg och fixa ett kanadensiskt tele.nr så jag hoppas att de har någon bra deal... Sånna saker verkar vara så himla konstiga och dyra här.

Vi hörs snart igen! 





rain.

Regnet bara öste ner tidigare idag, har nog inte sett så mycket regn sen... Hm... Någon midsommarafton i Sverige kanske? 

I helgen ska det dock bli uppåt 22 grader så det ser jag fram emot! Idealet vore ju om det var runt 25 varje dag, året runt. Hoppas på att få sitta i en park och "jobba" på brännan som man säger.

Blir mycket vädersnack här i bloggen men det påverkar ju ens liv/humör så himla mycket! Regnet gör ju att allt blir så grått och jag känner mig frusen. 

Nåja, går ju inte att påverka skiten ändå så ska inte fokusera på vädret just nu.

Idag ska jag bara ta det lugnt och mysa inomhus. På menyn står det lammburgare! Jag gillar ju inte lamm så mycket men killen köpte dessa burgare och vem vet, de kanske är JÄTTEgoda?

Nä, idag är bloggen lite tråkig så jag avslutar nog här...
Kram!


Tänk om man kunde få vara såhär liten igen...

Gastown

Vi bor i ett område som heter Gastown. Jag vet att ni vill se lite mer av hur det är här så tänkte att videon nedan kunde vara bra eftersom att ni där får se området där vi bor. Om vi går 50m till höger från vårt hus så är det detta vi ser:


Såhär skriver de på Gastown's hemsida (ja, finns en hemsida om bara Gastown haha)

Gastown, Vancouver's oldest neighbourhood, is the epicentre of the urban revolution. Designated aNational Historic Site in 2009, Gastown was established the same year Canada became a nation. Block upon block of grand Victorian buildings hold memories of Gastown's reign as Canada's third-largest city and one of the most cosmopolitan. Today, these Old World aesthetics prove a glorious backdrop for today's urban lifestyle.
Gastown is one of Vancouver's most hip and distinctive shopping and lifestyle neighbourhoods with over 180 shops, restaurants, bars, cafes and clubs.  Gastown is the hub of creative talent,  independent businesses, award winning bars and restaurants and fashion forward boutiques. Few neighbourhoods offer such a complete Vancouver experience.

chicken wings.

Jag veeeeet, jag bloggar inte så mycket! Men de senaste dagarna har det bara regnat, regnat och regnat lite till. Värmen ska tydligen inte komma förän i helgen! Blä.

I söndags var jag på en chicken wing contest där våra kompisar var med och tävlade. Det var fem restauranger/pubar som tävlade mot varandra och sedan skulle vi i "publiken" samt en jury ge poäng. De skulle alltså göra så goda kycklingvingar som de bara kunde! 
Tyvärr smakade jag inte alla eftersom att en del var lagade i fläsk osv. 

Det var en trevlig kväll tillsammans med vänner och vi drack en massa öl, som vanligt? Näärå, haha.

Jag tror att killen filmade lite från eventet, så isåfall ska jag lägga upp klippet här någon annan gång.

Det var så spännande när de skulle berätta vem som vunnit... Vilka tror ni vann? Jo, våra kompisar såklart! Save On Meats! De fick en pokal och alla blev sjukt glada!



Checka in videon där ni får se Save On Meats och även höra vår kompis, som är ägare, berätta lite om stället.
Vi bor knappt 100m ifrån, så ni får även se lite av "vårt" område.

Mums?

Ok, jag bakade ju bullar igår... Jag gjorde en plåt med kanelbullar och en med vaniljbullar. Men blev inte så nöjd med kanelbullarna då jag jämförde med mammas och hennes är ju större och finare... Mina vart liksom så små och inte lika goda i mitten, haha. Det var inget fel på degen för den jäste riktigt bra! 

Men bullarna blev ändå goda, speciellt vaniljbullarna! Jag gjorde inte så många eftersom jag inte ens visste om det skulle bli bra. Men nästa gång tror jag att jag ska ha mer fyllning i dem. Jag gillar när de blir sådär "gojsiga" inuti.

Mina bullar får nog ändå 3/5 i betyg, haha!



Försökte göra "kringlor", kanske inte blev som jag tänkt men tyckte de blev fina ändå! Haha :)
Min kille som inte ens är så förtjust i bullar tyckte att de blev goda... Det måste väl ändå betyda något?!
Eller så vågade han inte säga annat...

Haha!

Hahahaha... I'll do this one in english because i'm laughing my ass off right now thanks to Google-translate!
I just installed that translation thingy on here so that not just swedes would be able to read my blog.

I figured i'd try to translate it into english, using google and see what happens... Hahahahah!
Google-translate really SUCKS! How did, for example, buns turn into meatballs?

I just want you english speaking folks to know that i'm not THAT sucky! Hahahaha oh lord...

Bullar.

Jag är lite ledsen idag på grund av att jag missade en demonstration. Jag brukar inte missa sånna saker när det gäller Palestina men ingen ville gå med mig och jag visste inte ens hur jag skulle ta mig det. Det ligger en bit bort och man måste ta buss och gå en bit...
Väldigt tråkigt! Det är dagar som denna som jag verkligen saknar alla där hemma i Sverige. Jag känner mig lite ensam här ibland.

Jaja, för att muntra upp mig själv så håller jag på att baka BULLAR. Oh yes, äntligen tog jag tag i saken! Degen jäser just nu (hoppas jag) så vi får se hur det går. Som sagt så har jag aldrig bakat bullar ensam utan jag har bara hjälpt mamma några gånger. Mamma bakar nog de godaste bullarna i hela världen! 

Jag minns när jag var liten och var påväg hem från skolan... Redan några meter från vårt hus så kunde man känna den goda doften av kanelbullar. Då blev man verkligen glad kan jag säga! Så kommer man in och mamma frågar hur dagen har varit och så får man äta varma bullar... Mmmmm! 

När jag får barn så ska jag se till att göra liknande saker för dem. Jag har själv så fina minnen när det gäller bland annat bakning så jag vill att mina barn ska få uppleva samma sak. 

Ni är förresten en del som verkar vilja se mer bilder härifrån. Min kamera suger verkligen och är halvt trasig så det är JÄTTEtråkigt att fota just nu, men jag ska se till att vi fotar mer när vi är ute. Det är ju så svårt för man tar ju typ allt för givet så man vet inte riktigt vad man ska fota haha...

Vit som snö!

addicted.

Grannarna har fest, killen sover och jag sitter här och smaskar på lite frukt och svenskt godis. Härlig fredagskväll! Haha. 

Jag tror att jag skulle kunna äta ihjäl mig på frukt! ♥


Ouch.

Vaknade upp på grund av en LÄSKIG dröm idag och kunde inte somna om. Har haft väldigt konstiga drömmar den senaste tiden och den här går inte att förklara utan det var mest känslan som var obehaglig. Det kändes som att någon var i lägenheten och sprang förbi vårt sovrum och jag skrek något... Personen sprang fram till mig jättesnabbt men sen ut och förbi. Men jag såg mest en skugga? Och jag kunde såklart inte röra mig...

Kanske beror det på vad som hände igår kväll?! Vi skulle sova och precis ovanför mig finns ett fönster och där har vi stora blockljus. Det blir inte så mörkt i vårt sovrum på grund av detta fönster så killen ville täcka det med en filt... Så stod han liksom över mig och tappade ett av ljusen. Så sa jag, "måste du göra det där? Jag kunde ha fått ljuset i huvudet".
Han svarade att han ville ha det mörkt så att han kunde sova. Men vad händer 5 sek senare? Jag får ett blockljus i skallen. KUL!!!!!!!!!!!!!!! 

Jag började gråta som en liten bebis haha... Men det gjorde ju så ont! Fick en liten bula och killen sa att jag kunde få ge igen genom att tappa ljuset på honom. Haha! 

Ja, återigen ett bevis på att killar SKA lyssna på deras kvinnor! 

Jaja... Jag mår bra idag! 


Bilden har ingenting med inlägget att göra. Men en sak... Fasiken vad folk dricker öl här!

pigs.

Kom precis hem från affären. Jag behövde lite frukt men just idag var utbudet så jäkla dåligt! Typiskt. Gick förbi killens jobb och fick en kaka! Haha ♥

Men alltså, fan vad jag hatar killar ibland. Nu pratar jag inte om MIN kille utan om de som är som ouppfostrade djur som inte kan kontrollera sig och har något fel i hjärnan. Oftast stöter man på dessa varelser i arabländerna eftersom att det inte är så ofta som de får se kvinnor i t-shirt eller liknande, väldigt jobbigt men då kan man ju ändå förstå varför de beter sig som de gör... på något vrickat sätt.
Men HÄR, här i Canada?! Vafan? Här ser de väl halvnakna kvinnor typ hela tiden? 

Jag är inte en sån tjej som klär mig i väldigt utmanade kläder och har mest gått runt i jeans och stora tröjor här. Men ändå så ska killar hålla på och säga en massa skit och glo ögonen ur sig? Vissa kanske tror att man får en kick av detta och att det är kul med komplimanger men ärligt, jag är så trött på skiten. Jag blir bara obekväm och vill gömma mig. Idag var det några som stannade sin bil och sa "You have a nice ass". 
Jag kanske är känslig men jag ville nästan gråta. Det kanske låter lite grovt men det kändes som att de våldtog mig med blicken. 

Har de haft en dålig uppväxt? Vad är det som gör att de tror att de kan säga vad som helst? Vart tog all respekt vägen? Hur skulle de känna om någon höll på såhär mot deras egna syster eller mamma? 

Ååhhhhh, jag är så irriterad. Jag vill aldrig mer gå ut ensam men det måste jag ju! Och jag kan ju inte hålla mig hemma bara för att det finns idioter. 

Jävla grisar.

Assistant.

Igår hade killen och hans grupp en photoshoot och jag hängde med och var lite av en fotoassistent. Fick hjälpa till med blixten och lite andra grejer. Fyfan vad tungt det var! Men det var riktigt kul och jag lärde mig vissa grejer. Så inspirerande att få jobba med en fotograf när jag själv är intresserad av sånt. 
Längtar tills jag kan köpa kameran som jag drömmer om!

Bilderna blev så jäkla bra och det var kul att få se killarna in action, så att säga. Speciellt min fina älskling eftersom han är helt tokig ibland. Han hoppade runt och svängde med håret. Riktigt coolt!

Här är en liten teaser på vad som komma skall:


Port Authority
By photographer Dave Hamilton

$$$

Det var ingen bra idé att gå runt med TIGHTA, svarta jeans idag. Fasiken vad varmt det var! Så underbart men jag var helt fel klädd haha... Men ville inte ta på mig shorts idag. Folk här är lite jobbiga ibland... Typ busvisslar, glor och säger saker. Så om jag hade haft shorts så hade det nog varit värre.

Men, jag promenerade iallafall genom Chinatown. Jag älskar Chinatown! Det är så mysigt och de har så fina saker! Idag var dock målet The Dollar Giant haha... Skulle köpa lite fryspåsar och sånt så jag gick dit. Självklart blev det lite mer saker, brukar bli så när det är så billigt. 

Jag hade tänkt baka bullar idag men jag gör nog det imorgon istället, nu har jag iallafall allt jag behöver! 

Skulle köpa vaniljsocker men under mina tre månader här så har jag bara sett vaniljessens. Gick till den affären som ligger närmast oss och letade och såg att de hade vaniljsocker i små påsar. Tror att det var typ 6 påsar med 9g i varje för $2.49 eller något sånt. Det tycker jag är dyrt! Fattar inte varför de inte kan ha normala burkar med vaniljsocker som vi har hemma! Grrrrr haha...



Förresten, vad vill ni egentligen veta om Vancouver? Eller Canada?
Vill ni att jag fotar olika varor och sånt eller är inte det intressant? Let me know!

Oops...

Ursäkta om bloggen ser lite konstig ut... Har lite design-problem!

HOT.

Tog en promenad i det sköna vädret igår! Jag är så glad att det börjar bli varmt här! 





Vad tycker ni om mitt senaste second hand-fynd?

sandwich cake.

Jag överraskade killen med en liten smörgåstårta i fredags eftersom att det nog är den enda svenska "maträtten" som han aldrig har smakat... Tror jag iallafall! 
Jag var lite stressad och hade inte så mycket tid på mig men jag tycker att den blev helt ok när det gäller utseendet! Killen tyckte att den blev god men jag har ingen aning eftersom att jag inte tycker om smörgåstårta! Men, jag litar på honom! Haha...
Och nej, jag har aldrig gjort smörgåstårta förut!



surprise.

God morgon! Eller, ehh... Typ.
Klockan är halv 2 på natten och självklart kan jag inte sova. Jag somnade i soffan vid 11-tiden och när jag vaknade så gick jag och la mig i sängen men nope, funkade inte. Så irriterande!! Jag ville ju somna "tidigt" och vakna skapligt tidigt. Life... Why are you doing this to me? Haha.

Jaja... Idag ska jag överraska min älskling med en massa goda saker! Ska inte skriva vad ifaaaaall han råkar läsa bloggen innan men det blir en massa gott! Mycket av det jag ska göra har jag aldrig gjort förut så det ska bli spännande och roligt!
Jag ska iallafall blanda svenskt med arabiskt... Haha.
Fasiken, nu blev jag ju hungrig! 

Vet inte riktigt hur jag ska bli trött nu men ska skriva upp alla ingredienser jag behöver köpa och kanske kolla på någon serie. 

Hoppas att ni får en fin fredag! KRAM!



Världens godaste vårrullar som jag gjorde för ett tag sedan. Går utmärkt att frysa in också!

Trött.

Alltsååå åååhh, förstår ni hur trött jag är idag?! Gick och la mig igen vid 5-tiden men kunde inte somna om... Sen när jag väl gjorde det så var det dags för killen att gå upp. Vi bor ju i en liten lägenhet så man hör ju allt också... Så låg jag där och lyssnade på duschen och blev irriterad när han kom in och hämtade kläder. Hahah! Somnade om när han gick hemifrån men vaknade flera ggr. Så himla jobbigt!

Nu är klockan 11.40 och jag måste skynda mig lite. Ska träffa en svensk tjejkompis vid halv ett och äta lite maaaat.

Hoppas att ni sov bättre än vad jag gjorde, haha.
Puss!

pancakes.

Klockan är kvart över fyra på morgonen och jag vaknade precis... Somnade för 3 timmar sedan och vaknade helt pigg? Jag fattar ingenting... Hoppas att jag blir trött snart igen så att jag kan somna om. Jag hatar när man ligger där och rullar runt! 

Har hunnit läsa några artiklar som vanligt och hittade en om en pappa som gör pannkakskonst. Jag blev mäkta imponerad när jag såg dessa bilder... Hur fasiken gör han?!





Kolla in hans hemsida saipancakes.com för att se fler goda konstverk!
Skulle vilja lära mig hur man gör...

Jahopp... Ska nog kolla runt lite till och sen gå och lägga mig igen.
Vi hörs snart!

cleaning lady.

Killen stack till studion precis som alla andra tisdagar så jag bestämde mig för att städa lite... Inget kul jobb men man ska ju passa på när man äntligen har lust! 
Jag började med disken och sen blev det att dammsuga, skura golven, göra rent i badrummet, vika kläder osv osv.
Känns skönt nu iaf! Borde egentligen organisera garderoben men jag orkar inte! Haha :)

Ska strax till affären och handla lite grejer vilket inte heller är så roligt haha... Men de har rabatt på vissa saker nu.

Rolig dag, va? Hahaha... Måste vara väldigt intressant för er att läsa om men såhär ser ju sanningen ut! 

Tänkte baka bullar i veckan... Jag har aldrig gjort det ensam förut men det ska nog gå bra! Jag är så himla sugen! 


mmmmmmmmmmmmm...

lånar bilden från google.




Till mamma...

Coyote:


Racoon:

Sleepless nights.

Vissa människor får allt gratis medan andra måste slita ihjäl sig för att ens få NÅGOT. Är inte livet sjukt? Och nej, jag är inte ledsen utan detta är ren fakta. Det är bara att acceptera att livet är orättvist men lite irriterad blir man ju ibland, haha.

Anywaaays...

När jag kom hit till Canada så bestämde jag mig för att ta det lugnt ett tag. Jag kände ingen stress över att hitta ett jobb och hade "råd" att stanna hemma, så att säga. Istället för att gå till ett jobb så har jag jobbat med mig själv och även planerat olika projekt som jag vill göra.
Men, nu har det gått ett tag sen jag kom hit och jag känner mig redo för att börja "gå till ett jobb". Så nu ska jag börja leta/söka på riktigt! 
Vill gärna kunna köpa en grym systemkamera som vi har tittat på och sånt kostar ju en del ifall man vill ha proffs kvalitet. Så hoppas på att hitta ett jobb snart så att jag kan spara pengar! 

Jag ogillar verkligen att prata om pengar eller mina planer men nu vet ni lite iallafall. 

Igår tog jag och killen en JÄTTElång promenad. Jag visste inte riktigt att vi skulle gå så långt så självklart hade jag på mig snortighta jeans som började kännas FÖR tighta efter 2h :) Men det var så skönt att få gå lite och även se lite SKOG. Men jag blev rädd eftersom det fanns skyltar som varnade för coyotes och racoons, så jag ville inte gå längre in i skogen... Hahah...

Nu är klockan rätt mycket men har haft lite problem med sömnen den senaste tiden. Det suger verkligen men förhoppningsvis kommer jag över denna period rätt så snabbt :)


Fina tulpaner som min bästa gav mig för ett par veckor sedan ♥


Kram till er!

Port Authority.

Min kille och hans grupp Port Authority. 
Lyssna och njut! 

psst... ni hör min kille vid 1:40

KFC

En sak jag älskar med det här landet är att man kan beställa hem nästan vilken mat som helst! I Sverige har vi ju inte riktigt den kulturen men ibland är det så himla skönt att bara kunna ringa eller beställa mat online. 
Igår blev det KFC och fyfaaan vad gott det är! Ursäkta språket men jag har älskat KFC sen jag testade det för första gången i Jordanien.

Efter vår lyxiga måltid så mötte vi upp våra vänner inklusive killens gruppmedlemmar och tog en taxi till en klubb där de skulle ha en spelning. Vi hade en trevlig kväll och killarna gjorde ett riktigt bra jobb! De fick en massa beröm efteråt och jag är så himla stolt över min fina. Showen var ingenting jämfört med vad han har gjort för shower förut men för mig är det ju nytt det här med att se honom på scenen så jag tyckte att det var spännande :)

De ska nog släppa sitt album snart och då ska jag se till att ni får höra några låtar! De ska även spela in en video snart men jag vet inte riktigt när. Håll utkik! 

Nu ska jag göra mig i ordning och så ska vi ut och handla lite mat tror jag. Får se om vi tar en promenad eller så, verkar som att det är fint väder idag :)

Old pic :)

Rules.

Vem är det som bestämmer vad som är rätt eller fel, egentligen? Jag kommer ofta på mig själv med att säga något i stil med "that's just not right" eller liknande... Men vem säger att JAG har rätt? 
Ju äldre jag blir, desto mer tröttnar jag på samhället och alla dess normer och lagar. Missförstå mig inte, jag tycker att det är bra att vi har lagar men det måste väl finnas en gräns någonstans? 

Ett exempel är ju hur de nyligen pratade om att förbjuda rökning. Men hallå? Om någon vill röka sönder sina lungor så är det väl upp till dem? Allt man kan göra är att informera människor om alla nackdelar SAMT fördelar och tala SANNING. Ingen jäkla propaganda utan man ska helt enkelt berätta hur saker och ting ligger till. Sedan är det upp till var och en, tycker jag. Man kan inte behandla människor som små råttor i burar, även fast det ofta känns som att det är just det vi är. Råttor i burar. Råttor som styrs av någon utomstående. 

Det finns många konspirationsteorier där ute i världen och jag tycker att man kanske borde läsa på lite innan man förnekar att vad som sägs är sant. 

De som styr vårt samhälle är högt uppsatta och intelligenta människor. Vi andra är bara så dumma i huvudet att vi bara sväljer allt med hull och hår och fortsätter som om ingenting har hänt, som om ingenting pågår... VAKNA! 

Jag tycker att detta ämne är lite läskigt men det är ändå något som jag försöker tänka på varje dag. Vi är inte fria, även fast vi så gärna vill tro det. Råttor i en bur, det är vad vi är. 

Och bara för att provocera lite...


Valborg.

Idag saknar jag min familj EXTRA mycket. De finns alltid i mina tankar men just idag önskar jag verkligen att jag hade dem nära... 
Det är inte så lätt att vara ifrån sin familj men man måste ju följa sitt hjärta och leva sitt egna liv, så att säga. 

Det känns lite ensamt här ibland eftersom jag inte direkt har någon förutom killen. Jag har ju vänner men det är inte samma sak som att ha sin familj eller väldigt nära vänner här. Hoppas att ni förstår vad jag menar! Detta är ingen oj-vad-ensam-jag-är-snyfthistoria utan jag försöker bara förklara hur det kan kännas ibland.

Idag är det Valborg men det är ingenting som man firar här tyvärr. Killen är i studion och spelar in/repar inför showen imorgon. 
Jag har mest tagit det lugnt hittills och fixat lite i lägenheten. Kanske tar en tripp till affären men vi får se... 

Jag måste kolla upp om det finns någon bra frisör här i närheten. Mina toppar är så fruktansvärt slitna! Det spelar ingen roll hur mycket jag tar hand om håret utan det blir lika slitet ändå. Men det blir ju lätt så när man har lockigt/vågigt hår eftersom det är svårt för dina naturliga oljor att ta sig ända ner till topparna. 

Jaja... Hoppas att ni har en trevlig valborg och första maj!

Kram!




RSS 2.0