Mexico?

LA LA LA...
Många drömmer om att åka hit och det är verkligen en underbar stad men helt ärligt... USA suger ifall du inte är rik. Deras system är så himla konstigt och fattigt. Svensk standard är så mycket bättre!

Los Angeles är en gigantisk stad och man måste ha en bil för att kunna ta sig överallt. Det finns bussar och metro men det är mest "knäppskallar" som åker med dem. Metron är jättekonstig... En blandning av en tunnelbana och spårvagn. Den stannar liksom vid rödljus? Hahaha...

Här kan du åka buss i två timmar och fortfarande vara i LA... Det är SÅ STORT.

Häromdagen skulle vi växla pengar och letade efter ett ställe i 1,5h men ingen kunde hjälpa oss? Det finns knappt några sådana ställen här. Killen var tvungen att åka till Hollywood för att kunna växla våra pengar... Är inte det sjukt? 

I USA är allt verkligen svart eller vitt. Rik eller inte rik. Det är så smutsigt här och du hittar snabbmatsställen ÖVERALLT, haha.

Igår umgicks vi med några kompisar och de tog oss till deras favorit tacos ställe som har öppet 24/7. Och vet ni vad? Världens godaste tacos. Svensk tacos kan slänga sig i väggen! Det här var "the real deal" så att säga. Mums!
Det märks att Mexico ligger så nära... Maten, kulturen och 10000000000000000000 latinos! 

Alla skyltar är både på engelska och spanska... I affären skulle jag scanna mina egna varor och råkade klicka på något så apparaten började prata spanska. Hahaha... 

Ja, ni hör ju... Ni måste ju bara åka hit någon gång! Men, hyr en bil! Bara ett tips... Haha Kommentarer
Postat av: mami

Jag tror att de flesta har en "lyxbild" av LA efter att ha sett filmer och stjärnor därifrån. Man glömmer då av att det kanske finns en annan sida, med helt andra människor och levnadssituationer. Pengar är som sagt var, något man behöver ha gott om för att kunna njuta av livets goda.
I Sverige och Norrköping ser man inte riktigt samma skillnader och dessutom har vi flera växlingskontor i vår lilla stad haha.

Svar: Haha, precis mami!
Emilia

2012-09-29 @ 11:34:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0