Pasta.

Hejsan..................

Det är många som fyller år nu! Min fina kusin Nadja fyllde år igår och min älskade bror Elias fyller år idag! Stort grattis till er! Älskar er och saknar er ♥

Idag har jag jobbat i några timmar och nu tar jag det lugnt och håller på med maten. Det blir pasta med kyckling och krämig pastasås. Något av det tråkigaste som finns måste vara att vänta på att vattnet ska koka upp. Tycker inte ni det? 
Om ni är intresserade så ska jag även ha i champinjoner som jag stekt i vitlök och sedan röd paprika plus grön lök.   

Älskar att laga mat! Men bara när jag har lust... Hahaha :)

Vad har ni eller ska ni äta idag?



Brorsan Elias och jag för en herrans massa år sedan...


Min favoritbild på mig och min kusin Nadja!

Surprise.

Igår var det min älsklings födelsedag och jag hade först fixat så att hans familj i USA skickade en liten videohälsning. Det var en trevlig överraskning för honom! 
Planerna för kvällen var att gå till någon restaurang, trodde han... Istället hade jag och hans vänner planerat en överraskning i en vecka. Vi skulle ut och åka båt! 

I taxin påväg till hamnen så hade han fortfarande ingen aning och jag pratade på om restaurangen samtidigt som jag messade en vän i andra gänget som var påväg dit. Det visade sig sedan att de satt i taxin framför oss! Åh nej... Ville inte att killen skulle se innan vi kom fram! Bilarna stannade precis bredvid varandra på några ställen och jag var tvungen att distrahera min fina hahaha... Så kul!

När vi kom fram så såg vi våra vänner och killen såg ut som ett frågetecken. Men han trodde bara att de skulle äta middag med oss, men nope, vi gick förbi restaurangen och gick till båtuthyrningen. 

Vi lyckades verkligen lura min finaste och han blev så glad! Det var verkligen kul att åka båt och efteråt samlades hela gänget hemma hos några och åt middag. Lyckad dag! Viktigaste var att killen hade en underbar dag och det hade han! 






Kärlek.



Happy Birthday Baby!
I love you.

Mouse.

Precis utanför vår dörr finns husets gemensamma grillplats. Jag och killen har aldrig använt grillen pga att vädret har varit dåligt och sedan har den inte fungerat. 
Nu i helgen så skulle han kolla ifall den fungerade och öppnade luckan... Vad såg han? Jo, EN MUS! En äcklig jäkla mus. 

Nu kommer vi ALDRIG använda den där grillen, spelar ingen roll ifall de gör rent den. Fy fan så vidrigt!

Jag skrev en lapp och satte på grillen: "We saw a mouse in the grill... Yummy."




Sunday, bloody Sunday.

Det har varit en riktigt lugn helg för oss. I fredags jobbade jag en stund och sedan var det pizzakväll! Igår tog vi det lugnt hela dagen och idag (söndag) skulle bli en bra dag med en softball match.
Killen älskar att spela softball så han såg verkligen fram emot dagens match! När vi kom dit så var det jättekallt och det har regnat så planen var helt lerig och geggig. Är geggig ens ett ord? Haha anyways...

De började spela och jag satt där och hejade men det dröjde inte länge innan min finaste halkar i leran och tar emot hela sin kroppsvikt med handen... Kul. 
Efter det kunde han inte spela mer och han led verkligen av smärta. Hela dagen har han haft ont och vi har köpt bandage och smärtstillande. Ingenting hjälper... Han har förmodligen fått en stukning i handen/handleden. Fyfan! Jag tycker verkligen synd om honom och jag ser hur ont han har. Jag hoppas att det går över FORT! 

Så ja, det var en fin helg men den fick ett tråkigt avslut. 

Tur att jag är världens bästa tjej som tar hand om honom, vilken lyckost han är hahahah...



På fredag fyller han år! Vad ger man i present?!

FB tag.

Några bilder som vi blev taggade i på Facebook idag... Bilderna är tagna av vår vän efter en Port Authority spelning. Lite rolig fakta är att Nirvana också har spelat på den klubben!






gratis är gott.

Ja ni, det slutade med att jag fick sova med ispåsen igår kväll. Imorse när jag vaknade så var smärtan puts väck! 

Idag vaknade jag av ett sms från "chefen"... Han undrade om jag kunde jobba 25 min senare. Jovisst hörrö!
Någon hade blivit akut sjuk så jag var tvungen att hoppa in. Känns konstigt att vakna på det sättet men jag är van efter mina månader på grupphemmet. Jag var alltså inte inlagd utan jag jobbade där, just to make that clear haha!

Så jag började jobba vid 9 och kom hem vid 21... Låååång och busy busy dag men det var ändå kul och man lär sig alltid något nytt. Vi fotade mest för en restaurang då de ville ha bilder på sina maträtter och bakverk. Som en liten bonus och ett tack fick vi ta med oss mat hem. Jag valde självklart stek... Mmmmm kött! 

Hur har er dag varit? 




Random bild bara för att göra inlägget lite roligare... Hahah

Aj.

Haaajj. Jag lever!

Verkar som att min kamera väljer att fungera IBLAND... Antar att det är bättre än inget.

Idag har jag varit på ett "möte". Mötte upp en tjej på Starbucks och pratade om en plåtning hon vill göra med mig. Hon studerar foto och behöver några bilder. Vi får se om det blir av!

Jag har även bakat kakor idag... Mmmm! Men när jag skulle ta ut kakorna från nedre gallret utan att mosa kakorna så var det så trångt och jag tänkte inte så jag brände mig... Aj som fan. Hela lillfingret är rött och det bränner som sjutton. Jag är dock van nu... Bränner mig ju så ofta! Men den här gången gör det riktigt ont och det går ju fan aldrig över! Har suttit med ispåsar men de smälter ju så fort och går sönder och har även testat att sitta med handen i isvatten. Men nu har jag kommit på en bättre lösning... Påse med is + gummisnodd.



Har ni några tips? Önskar att det fanns IS-vantar.


Bad news...

Min kamera har ju inte fungerat 100% på ett bra tag men det har ändå gått att ta bilder och så... Men nu ikväll när jag skulle fota killen så slutade displayen att fungera. Jag ser liksom inte vad jag fotar... BRA! Jättebra.

Helvetesjävlaskitbajskorv. 

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu för nu har vi ingen kamera alls... Jag kan ju fota men ser ju inte vad jag fotar, så hur bra blir det på en skala? Fan också. 

Nu kommer bloggen verkligen att bli tråkig! MVH Bittra Emilia.


Tom Cruise.

The picture says it all...

 
 
 
 
 

Red bull.

Igår var vi på ett release party för en snubbe som bland annat jobbat med Dr Dre och även vunnit en grammy. Den ni! 
Hans musik var så jääääkla bra och ser faktiskt fram emot att ladda ner låtarna när de är ute. Festen hölls på Red Bulls kontor här i Vancouver och det var open bar, woohoo... Haha! Nej, jag är inte alkoholist men jag ÄLSKAR energidryck och förut drack jag det typ hela tiden men sen slutade jag eftersom att det inte är bra för kroppen och har gått från att kanske dricka minst 5 i månaden till 3 ggr per år. Så igår passade jag på att dricka lite Red Bull... Mmmm! Hahaha :)

Efter det drog vi till vår kompis galleri där en konstnär hade en utställning. Riktigt coola tavlor faktiskt och det är alltid kul när man får träffa hjärnan bakom det hela. 

Idag ska vi till stranden! Det blir min och killens första gång och vi ser fram emot det. Hela kompisgänget ska dit och tydligen ska det vara en av de finaste stränderna här i Vancouver. Dock så är det en nudiststrand men 90% är påklädda iallafall... I hope, haha! Usch, gillar verkligen inte nakna människor och oftast är ju nudister GAMLA också... Inget man vill se direkt.

Men men, jag vill bara soooooooola och njuta!


Det var den här killens release party som vi var på:


friday.

Vi har verkligen haft tur med vädret hela veckan. Det är så jäkla varmt, både ute och inne! Det enda jobbiga är när man ska sova och man svettas ihjäl. 
Men jag ska nog ta på mig shortsen snart och gå ut och gå. Jobbar på att få en liten bränna! Haha...

Hittills idag har jag sökt jobb som en dåre. Finns det något tråkigare? Blä. Men behöver verkligen ett jobb eftersom mitt andra bara är ett tim.arbete. 

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, förhoppningsvis något kul! Eller så blir det att sitta ensam och kolla på film... Inte illa det heller! 

Vad har ni haft för er idag?



Häromdagen :)

Whistler.

I förra inlägget så skrev jag att vi skulle till ett köpcentrum och shoppa men det blev aldrig så... Våra kompisar ringde och sa att vi måste komma till Whistler, de har en suite med två sovrum. Så vi bokade buss direkt och åkte... Allt detta inom en timme, haha. Stressigt men vi hann! 

Whistler är en skidresort och det tog ca 2.5h att åka dit. Det var verkligen jättefint där och vi hade så kul!
Vi bodde i Whistler Village och det såg verkligen ut som en by. Hörde något om att det bara tog 2 år att bygga byn... Vi hade verkligen tur med vädret och njöt rejält! Mat, dryck, promenader, SOL... Verkligen den perfekta helgen!

Det var första gången för både mig och killen och jag tror nog att vi båda vill åka tillbaka typ NU! 

Måste bara berätta vad som hände i söndags också... Vi gick till en farmer's market och kikade runt lite och när vi var påväg mot hotellet så möter vi/går förbi ett par. Kvinnan var blond och mannen bar en vit skjorta och hade svart hår i en hästsvans. Jag tittade inte så noga men min kille sa "Good evening" (även fast det var mitt på dagen) och kvinnan log mot honom... När de sedan går förbi så säger han till mig: "That was Gene Simmons babe!" Han var tvungen att säga det flera gånger innan jag förstod att han inte skojade... Så tittade jag bakåt och såg hästsvansen. Japp, det var Gene! Det roliga var också att vi hade pratat om honom kvällen innan och han har tydligen ett hus i Whistler. Kul att ha varit så nära en av sina idoler!















 

SUN.

Sitter och väntar på att killen ska komma hem. Vi ska dra till ett köpcentrum och kika lite. Han behöver lite grejer så hoppas vi hittar något bra!

Vet ni vad? Jag har klänning på mig idag. Det är VARMT ute. Äntligen! Plus att det ska vara varmt hela helgen! Lycka. Jag vill åka till någon strand imorgon men vi får väl se.

Förresten så är det sjukt obekvämt att ha klänning på sig... Men jag tvingar mig själv, måste väl bara vänja mig... Haha! Jag föredrar jeans men det blir ju för varmt ibland :)




Auntie Em.

Igår loggade jag in på facebook och fick världens överraskning. Jag har blivit faster! Igen! Det känns helt underbart och jag längtar tills jag får träffa bebben. När jag kommer hem så kommer han dock vara 5-6 månader...

Alla ni som har syskon som fått barn vet exakt hur det känns att bli faster/moster/farbror/morbror. Man älskar sina syskonbarn mer än allt annat i världen och skulle dö för dem. 

Är det inte märkligt? Märkligt hur man kan älska någon som man inte ens har träffat? 

Älskade bebis, längtar tills vi ses!


Burgers and Music.

Innan spelningen i söndags så gick vi till vår väns "diner" som jag har pratat om förut, nämligen Save On Meats. De har jättegoda burgare där så vi njöt rejält :) 

Efter maten så stack vi till klubben där de skulle spela och spelningen gick jättebra fast det blev lite strul innan så de hade bara 10-15 min på sig. Min fina fick massor av komplimanger efteråt! 










Burgers and Music.

Innan spelningen i söndags så gick vi till vår väns "diner" som jag har pratat om förut, nämligen Save On Meats. De har jättegoda burgare där så vi njöt rejält :) 

Efter åt så stack vi till klubben där de skulle spela och spelningen gick jättebra fast det blev lite strul innan så de hade bara 10-15 min på sig. Min fina fick massor av komplimanger efteråt! 










Food.

Det är "4th of July" (USAs nationaldag) men vi har inte firat ett dugg. Vem vill egentligen fira ett land som USA? 

Istället så har vi tagit det lugnt och ätit god mat och ska strax se en film. Idag gjorde jag en sallad, rött ris och kyckling. Jag hade aldrig ätit rött ris förut (tror jag) men vi såg det i affären och tänkte att vi skulle prova. Det var riktigt gott! 
Jag brukar oftast laga mitt ris på chilenskt sätt, fast det är nog många nationaliteter som gör likadant. Jag börjar med att skära vitlök i små bitar och bryner det en liten stund i olja eller smör. Sedan häller jag ner riset och rör om en stund och låter det stekas lite. Efter det så häller jag över vattnet, precis som vanligt. 

Ganska ofta så har jag även i lite purjolök precis innan riset är färdigt. Idag hade jag i det samt rädisor :)

Min tallrik:



Killens tallrik:


nails.

Hemma i Sverige så höll jag alltid på med mina naglar och hade massor av nagellack och dekorationer. Här har jag inte lika mycket men har köpt på mig lite grejer iallafall och har börjat fixa mer och mer med naglarna.
Häromdagen så gjorde jag denna svart-vita design och jag gillar hur det ser ut lite som tie-dye eller urtvättade jeans. På två naglar så gjorde jag bara några "swirls".


Canada day.

Idag är det Canada day, alltså Canadas nationaldag! I Sverige bryr vi ju oss inte om nationaldagen så värst men här har jag sett folk med flaggor och roliga outfits. 

Hittills har det varit en lugn dag men just nu sitter jag och gör mig redo inför Port Authoritys spelning ikväll! Det ska bli så kul att se dem, igen :) 
Jag är verkligen så stolt över min fina. Han är bäst!






Meditation.

Det är lördag och jag sitter hemma och tar det lugnt. Killen är med vännerna och övar inför imorgon då de har en spelning på en klubb.

Ibland är det riktigt skönt att vara ensam men ibland är det så jääääääääkla tråkigt. Vad ska man göra liksom? 

För några timmar sedan så låg jag i sängen och tänkte på när jag hade mental träning i skolan. Saknade det lite så jag letade upp en youtube-video... Gud så avslappnande det var! Ni borde testa :) Jag älskar sånt här! Så skönt att bara ligga där och lyssna...



Jag lyssnade på denna och en annan och sedan somnade jag. Skönt!

RSS 2.0