FOOD.

HEJ!

We stayed at our friend's house last night so that the guys could work on some music. Me and my love went to this mexican restaurant in the neighborhood and we absolutely loved it! So yummy!
I had chicken fajita with corn tortillas and my babe ordered a wet burrito. Yep, you could eat it wet or dry haha...

When we were done, ,we realized that they were actually closing when we got there but they still let us eat. I felt kinda bad, haha... But THANK YOU! 

For dessert, I had a 7eleven brownie. I love those! They're so expensive in Sweden but here they cost a little over a dollar. 

Since this seems to be a food post haha, I'll continue and tell you what we ate today! We were so hungry when we got off the train so we went to McDonalds. And hear this, we got 20 nuggets, big mac meal, medium fries, a cheeseburger and a mcdouble for about $13! CHEAP. No wonder people are so fat here! 

I'm happy that the dollar is so low low low. 


McDonalds in Sweden... Or "Donken" as we like to call it.

Studio.

It's been a cool day so far... Our homie that we stayed with in San Diego last year came through and chilled with us for a bit. 
Today we went to his friend's studio, where I got free oreos. Yum. 

Right now, we're at another friend's house and in his studio. Haha... A lot of music stuff going on today! 

I can't say it enough, I love having creative people around me. 
It inspires me to do better.

We only had breakfast today (egg wraps with a side of some pineapple and plum) so we're starving right now! About to head out and go get some food... 


In San Diego... I know that it looks like i've got a bigass booty or something... But nah, it's just my purse!
Change.

Ja ni... Min blogg heter ju emiliainbc och det passar ju inte riktigt längre eftersom att jag inte bor kvar i British Columbia.
Tanken var från början att denna blogg endast skulle vara min reseblogg som familjen kunde läsa och att jag skulle fortsätta blogga på creativityisbliss. Förmodligen så kommer jag snart att byta tillbaka till min gamla...

Idag är en riktig slappardag och vi har ingenting på schemat, förutom kanske tvättning då... Tråkigt! Vem gillar egentligen att tvätta? Speciellt när man måste lämna lägenheten för att göra det? I Vancouver hade vi vår egna tvättmaskin och även en torktumlare - hur skönt som helst! Saknar det.

Som sagt så har jag ingen kamera nu och kan inte ta några bilder till bloggen, MEN vi har en liten mini filmkamera som vi har filmat lite med. Jag ska försöka hitta ett redigeringsprogram så att jag kan lägga upp lite videos som ni kan få se. Bättre än inget alls!

Men ja, jag tror att det är dags... Från och med nu tycker jag att ni ska klicka er in på:

CREATIVITYISBLISS.BLOGG.SE

Engagement party.

Det är inget roligt att blogga längre. Jag har vissa mål med bloggen och just nu kan jag inte uppnå dem utan en kamera. Det suger för jag vill så gärna visa er bilder från Los Angeles och våra äventyr.

I helgen var vi iallafall på en förlovningsfest och vi hade jättekul! Massor med folk och supergod mat! De grillade bland annat flera kilo kyckling, fisk och majs! Sedan fanns det olika sallader och även ett dessertbord. Det var myspys på hög nivå med tända ljus överallt och facklor. Folk höll tal och stämningen var på topp!
I slutet så hamnade de flesta av oss i vardagsrummet där folk spelade ett tv-spel där man skulle dansa som Michael Jackson. Hahaha så himla kul!

Det slutade med att jag och min fina stannade där hela helgen. Vi kände inte för att ta bussen hem så sent på kvällen eftersom det inte är så tryggt... 

Jag har alltid undrat hur amerikaner kan vara så dumma att de dricker och sedan sätter sig framför ratten. Men nu förstår jag varför! Hur ska de annars komma hem? Inga bussar, inga tåg och att åka taxi skulle kosta hur mycket som helst. Det är för svårt att ta sig fram här i LA. Visst är det fortfarande idiotiskt att köra efter att man har druckit men staden borde tänka mer på det och hitta bättre lösningar. Man kan ju inte sova över hos folk varenda gång man går på fest.

Vi hade en jättetrevlig helg och vet ni vad? Jag åt en fisk som jag tycker om. Det var den godaste fisken som jag någonsin har ätit. Ni som känner mig vet att jag inte alls är en fiskätare, förutom lite lax då och då. Men jag smakade lite från killens tallrik och FY FAN så gott det var! Slutade med att jag åt en hel tallrik! Fisken heter "talapia". Jag hade inte hört talas om den förut men tydligen så heter den likadant på svenska?
Har ni ätit den? 


The day after.

Jag hade en mysig födelsedag igår.
Pratade med mamma och pappa på morgonen och sedan åkte vi in till Hollywood och strosade runt och åt bland annat In-n-Out, precis som förra gången vi var här. Minnen! 

Eftersom att jag/vi inte har någon kamera så fick jag två engångskameror! Kvalitén är inte den bästa men det tycker jag bara är charmigt! Bilderna får vi vänta ett tag på eftersom de måste framkallas, precis som "förr" innan alla digitalkameror, haha.

Nu har jag något att fylla min scrapbook med!


Born day.

Idag fyller jag 23 år! Sjukt... Äsch, 22 eller 23... Samma skit!

Många i Sverige har dock redan hunnit att gratta mig medan klockan bara är 20 minuter över midnatt här borta. Så jag har gått runt hela dagen och sagt att det var min födelsedag, haha! På så sätt så får jag nästan två dagar!
Killen köpte inte riktigt det dock... Haha!

Första födelsedagen utan familjen. Det känns konstigt men så är det ju när man är vuxen. Någon gång måste man ju bryta sig loss från boet... Saknar dock min familj jättemycket och önskar att de var här!
Då skulle jag ta dem till min favoritrestaurang Gyu Kaku! 

Jag vet inte riktigt vad vi ska göra faktiskt. Jag får bestämma vad vi ska göra men har inte kommit på något ännu. Kanske åka in till Hollywood? Vi bor inte så långt från H.W och kan till och med se skylten härifrån.

Jag älskar födelsedagar och de flesta andra högtider, tycker att man ska ta varenda chans man får till att fira saker! 

Nu ska jag äta frukt tills jag spyr... Ok, inte direkt... Men nästan! Vi köpte glass tidigare idag så det ska vi äta så fort killen kommer hem. Han är iväg och köper något tv-spel som kommer ut idag... Suck, killar!


Jag och min fina syster!


RSS 2.0